Hof van Delft Hof van Delft Hof van Delft Hof van Delft Hof van Delft Hof van Delft Hof van Delft Hof van Delft
Hof Van Delftlaan 6 2180 Ekeren [t] 03/647 19 03 [e] hofvandelft@dennenhof.org

In Hof van Delft verblijven 9 puberjongens tussen 12 en 21 jaar. De jongeren lopen school op verschillende locaties. Zij gaan zelfstandig met de fiets, trein of openbaar vervoer naar school. Sommige jongeren uit het buitengewoon onderwijs worden opgehaald en teruggebracht met de schoolbus.

Na schooltijd is er tijd voor verschillende soorten van ontspanning. In huis zijn er gezelschapspellen, spelcomputer, pingpongtafel,…

De ruime tuin heeft ruimte om te experimenteren met touwen in de bomen, een basketbalveld en een omnisportveld van kunstgras. De jongeren onderhouden samen met de opvoeders de tuin. Je fiets kan je veilig opbergen in een fietsstalling in de tuin.

De jongeren krijgen de mogelijkheid om hun vrije tijd buitenshuis via verschillende sportclubs in te vullen. Ook in deze leefgroep gaat men minstens tweemaal per jaar, voor een periode van een midweek, op groepskamp (1 actief tentenkamp en 1 bungalowkamp).

In samenspraak met de aandachtsopvoeder kan men zijn kamer een persoonlijke touch geven. Er wordt veel aandacht geschonken aan huiswerkbegeleiding, persoonlijke hygiëne, persoonlijke ontwikkeling en het werken naar zelfstandigheid.

Om een goede samenwerking met de ouders te bekomen, ontvangen wij hen met plezier op vrijdag- en zondagavond bij het afhalen en terugbrengen.